Kati Systä ställer inte upp för omval

Ungdomens Nordiska Råds president för 2017–2018, Kati Systä (GUN), ställer inte upp till omval på den inkommande sessionen i Oslo.

”Det gångna året har varit väldigt lärorikt och givande och nu är det dags för någon annan att föra UNR vidare. Vi har lyckats med mycket, både politiskt och med tanke på UNR som organisation. Jag vill uppmuntra alla att ställa upp till UNR:s president. Posten ger chanser att påverka och föra fram ungas tankar på sätt som man inte får någon annanstans”, säger Kati Systä.

Ungdomens Nordiska Råd väljer en ny president samt presidium för perioden 2018–2019 under sin session den 26–28.10 i Oslo, Norge. Personer som önskar ställa upp i presidentvalet ombes skicka en kort introduktion om sig själv till UNR:s koordinator Christa Elmgren (unr@pohjola-norden.fi), senast 22.10.2018.

Mer information:

Kati Systä
President för Ungdomens Nordiska Råd
tel + 358 44 3005760
Epost: kati.systa@turku.fi

Christa Elmgren
Koordinator för Ungdomens Nordiska Råd
+358407748107, unr@pohjola-norden.fi

Posted in Uncategorized.