Rasmus Emborg vill bli UNR:s president

Forbundet Nordens Socialdemokratiske Ungdom anbefaler Rasmus Emborg som præsident for Ungdommens Nordiske Råd.

”Vi har brug for, at UNR er en stærk stemme i Norden og Nordisk Råd. Vi skal sætte krav fra ungdommens side til de nordiske ledere og komme med løsninger på, hvordan vi kan gøre Norden et bedre sted at være ung i – det vil jeg kæmpe for.”

Rasmus Emborg (24 år) har en bachelor i statskundskab og arbejder som konsulent for Socialdemokratiet i Danmark, hvor han blandt andet beskæftiger sig med det nordiske samarbejde og organisationsledelse. Rasmus sidder som præsidentsuppleant i UNR og som medlem af DSU’s internationale og politiske udvalg.

”Jeg vil bruge min erfaring med organisationsledelse, kampagneførsel og det nordiske samarbejde til at styrke UNR strukturelt. Alle medlemsorganisationer skal høres og have indflydelse i Norden, på tværs af politiske skel kan vi byde ind med ungdommens udfordringer og presse på for handling. Et eksempel herpå er klimakrisen, som vi i Norden skal samarbejde mere om at løse og så skal vi skal værne om vores nordiske fællesskab og kulturarv. Det har UNR en unik rolle i, som jeg tager meget seriøst.

Jeg håber på at modtage ungdommens tillid til min opstilling til UNR's session d. 29- d. 31. oktober."

Mer information:

Rasmus Emborg

rasmusemborg@gmail.com

+45 6162 5557

Under UNR:s session väljs nytt presídium och ny president. Kandidaturer till presidentposten kan anmälas ända 30.10.2020 kl. 17.00 åt UNR:s koordinator, Silja Markkula på unr@pohjola-norden.fi.

Posted in Uncategorized.