Anna Falkenberg vill bli UNR:s president

Anna Falkenberg ställer upp som kandidat för UNR.

Nordens Liberale Ungdom foreslår Anna Falkenberg (Unga Samband, Færøerne) til præsident for Ungdommens Nordiske Råd. Anna er 23 år og er lige færdig med en bacheloruddannelse i Statskundskab. Anna bor i København, hvor hun nu er gået i gang med sin kandidatuddannelse i statskundskab. Hun har mange års erfaring i politik, både som kandidat til det færøske parlamentsvalg og som landsformand for hendes ungdomspolitiske parti, Unga Samband. Derudover har hun været formand for den færøske ungdomspolitiske sammenslutning PolUng. Anna var til sin første UNR-session i 2014, og har været med til alle sessioner siden. Hun har derudover været en del af UNR’s præsidie siden september 2018, og har siden sidste oktober besiddet posten som vicepræsident i UNR.

”Jeg har været en del af det nordiske samarbejde i mange år efterhånden, og derfra har jeg fået nogle erfaringer, som gør at jeg ved hvordan arbejdet i UNR og Nordisk Råd fungerer. Det ser jeg som en fordel i mit forhåbentlige kommende arbejde, som præsident i UNR.” siger Anna

NLU’s bestyrelse beskriver Anna som en meget dedikeret, arbejdsom, og vedholdende ung politiker. Derudover har hun stor politisk forståelse, et fantastisk drive og er en dygtig kommunikator.

”Jeg vil arbejde for at vi unge ikke kun skal være, fremtidens beslutningstagere, men også nutidens beslutningstagere. Jeg vil arbejde for at de unges stemme altid bliver hørt, og får en høj prioritering. Det har jeg også oplevet det sidste år som vicepræsident, at vi bliver hørt, men det er et arbejde vi hele tiden skal håndhæve” siger Anna

Mere information kan fås hos Anna Falkenberg:
Telefon: +45 28839535
E-mail: annaafalkenberg@hotmail.com

 

Under UNR:s session väljs nytt presídium och ny president. Kandidaturer till presidentposten kan anmälas ända till 26.10. åt UNR:s koordinator, Christa Elmgren på unr@pohjola-norden.fi.

Posted in Uncategorized.